Buffetlijst - Een kleine winkel vól Italiaanse verrassingen

Voorbeeld van diner & buffetten Tutti a tavola

Voorbeeld menu 1
Vooraf
• Tomaten basilicum soep
Hoofdgerecht
• Kipfilet met gorgonzola saus
• Aardappeltjes uit de oven met rozemarijn en knoflook
Dessert
• Tiramisu al limone: citroentiramisu
Kosten menu 1: € 15,25 per persoon

Voorbeeld menu 2
Vooraf
• Carpaccio van bressaola met olijfolie, kappertjes en Parmezaanse kaas
Hoofdgerecht
• Gegrilde zalm met balsamico, kappers en olijfolie extra vergine
• Gemengde Italiaanse salade
• Focaccia brood (met rozemarijn en olijfolie)
Dessert
• Panna cotta met frambozenmousse
Kosten menu 2: € 15,95 per persoon

Voorbeeldbuffet 1 (koud buffet)
• Groene salade met gebakken pancetta, tomaat en rucola
• Schotel met diverse Italiaanse kazen
• Gebraden kiprollade met tonijnsaus en appelkappers
• Gemengde schotel met olijven, tapenade nero, pesto verde, balsamico-uitjes, zontomaatjes
• Bruschette met oregano en zeezout
• Schaal met Italiaanse salami’s, worsten en hammen
• Ciabattabrood
Kosten buffet 1 per persoon: € 16,25

Voorbeeldbuffet 2 (koud buffet)
• Carpaccio van bresaola, met versgeraspte Parmezaanse kaas, kappertjes en topkwaliteit olijfolie
• Met tonijn gevulde inktvis met een heerlijke tomatensaus
• In plakken gesneden ossenhaas met gegrilde groentes
• Salade van de harten van kropsla, buffelmozzarella en fijngesneden tuinkruiden
• Gemengde schotel met tapenade tricolore, pesto rosso, gegrilde aubergine, gegrilde groene olijven, zwarte boerenolijven en zontomaatjes
• Gevulde paprikaatjes met diverse kazen en pinoli (pijnboompitjes)
• Schotel met diverse Italiaanse kazen
• Ciabattabrood
Dessert
• Perentaart met mascarpone en amandel krokant
Kosten buffet 2 per persoon: € 21,75

Voorbeeld buffet 3 (koud buffet met soep)
Soep
• Lichtgebonden soep met kip, bleekselderie, rijst, citroen en kappertjes
Koude schotels
• Pastasalade met witvisfilet, ei, zontomaat en verse peterselie
• Vitello tonnato: malsgebraden kalfsvlees met tonijnsaus en kappertjes
• Groene salade met verse gegrilde tomaten
Dessert
• Chocoladetaart met frambozenmousse
Brood
• Focaccia en ciabatta naturel
Kosten buffet 3 per persoon: € 16,50

Voorbeeld buffet 4 (koud en warm buffet)
Koude gerechten
• Carpaccio van bresaola (magere runderhaas) met Parmezaanse kaas, extra vergine olijfolie en kappertjes
• Salade van rivierkreeftjes, doperwtjes, paprika en verse dille
• Gegrilde tomaatjes met verse basilicumsaus
• Groene, gevulde salade van diverse Italiaanse slasoorten
Warme gerechten
• Kalfsvlees in mosterdsaus
• Gegrilde zalm met kappertjes en balsamico
Dessert
• Tiramisu originale (met cacao en chocola)
Brood
Bij het buffet wordt ook Italiaans brood geserveerd (ciabatta en focaccia)
Kosten buffet 3: € 20,95 per persoon