Winkel - Een kleine winkel vól Italiaanse verrassingen

Heeft u het genot van Italië al een keer bij uw thuis beleefd? Tutti a Tavola biedt alle ingrediënten die hiervoor nodig zijn! In onze winkel aan de Burg. Reigerstraat 32 vindt u een ruim assortiment: van kruiden, wijnen en pasta’s tot aan complete maaltijden.

Bent u geen ster in koken maar wilt u toch eens vrienden en familie versteld laten staan van een overheerlijk gerecht? Wij bieden dagelijks wisselende maaltijden bereid met verse ingrediënten. U hoeft het thuis alleen nog maar op te warmen. Ook de plezierkok is bij Tutti a Tavola aan het juiste adres! Onze producten geven net een extra dimensie aan uw kookkunsten.

De openingstijden van onze winkel:

Maandag t/m vrijdag: 11.00 uur – 19.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur – 17.00 uur

Over ons
italiaanse vleeswaren
Op steenworp afstand van het Utrechtse Wilhelminapark ligt onze sfeervolle winkel Tutti a Tavola. Sinds 1995 biedt Tutti a Tavola alles wat u nodig heeft om een heerlijke avond “uiteten” te zijn in uw eigen huis! Of het nu gaat om een vers belegd broodje of een compleet viergangen diner, wij staan voor u klaar.

prosecco onze huiswijnIn onze winkel vindt u een assortiment van vele soorten Italiaanse kazen en vleeswaren, verse pasta’s, kruiden, balsamico’s, olijfoliën, wijnen, zoetigheid en huisgemaakte maaltijden. Met onze producten geeft u een extra dimensie aan uw maaltijden waardoor het eten een waar genot wordt!

Heeft u iets te vieren? Een verjaardag, een bruiloft, (bedrijfs)borrel of omdat een feestje geven nooit verkeerd is? Tutti a Tavola werkt graag mee aan de juiste culinaire invulling. We hebben inmiddels ruime ervaring op het gebied van catering. Klik hier om direct door te gaan naar onze cateringlijsten

Wilt u ervaren wat overheerlijk eten is? Bezoekt u eens onze winkel aan de Burg. Reigerstraat 32 in Utrecht en laat u verrassen!

Medewerkers Tutti a Tavola

overzicht tutti a tavola